la mamma.

Pizzería - Trattoria
desde 1972

Mobirise Web Builder

SOBRE NOSALTRES

Des de la seva inauguració el 1972, el la pizzeria-trattoria la mamma s'ha convertit en un referent de cuina italiana i mediterrània a la part alta de l'Eixample. Amb la filosofia d'oferir la millor relació qualitat-preu, el restaurant ofereix als seus client productes de primera qualitat professional amb un servei ràpid i atent.

LA NOSTRA HISTÒRIA

La mamma és sinònim de pizzes i pastes elaborades de la manera tradicional, de forma totalment artesanal, una mostra de la delicadesa amb la qual la mamma tracta tant els seus plats com als seus clients. Entre els suggeriments de la seva carta apareixen també una gran varietat de carns i peixos, seleccionats amb cura per part de l'equip de cuina.

La situació de la mamma, a escassos metres de la plaça Francesc Macià, el converteix en un establiment de referències per a empresaris i treballadors de les rodalies de la zona que desitgen un exclusiu i complet menú del dia. Durant els sopars, l'establiment s'inunda de comensals exquisits, que saben reconèixer la bona taula..

LA NOSTRA CARTA

Ara pots accedir i descarregar la nostra carta i els nostres menús de grup perquè triar et sigui més fàcil.

Descarrega la carta de suggeriments per Nadal

Plats Especial per
el Nadal de 2017

Horaris de Servei

Horarí de Matí.
Obrim de 13:00h a 16:00h de Dilluns a Diumenge.

Horarí  de Nit.
Obrim de 20:00h a 00:00h de Dimarts a Diumenge.

Dilluns nit tancat per descans del personal.

FORMULARI DE RESERVES

Fes les tevas reservas online omplin el formulari.